Program:

Bakery: 10:00 - 21:00
Măcelărie: 10:00 - 21:00
Fără rezervări, politică de walk-in.
De luni până sâmbătă deschis.
Duminică închis.
Comandă acum! Livrăm la domiciliu între orele 11:00 - 20:30.

Termeni și Condiții

Termeni și condiții de anulare a unei comenzi:

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să ne notificați imediat, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii.

Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate. Termen maxim de anulare a unei comenzi: 15 minute de la momentul plasării acesteia.

În cazul în care anularea a fost acceptata, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare, incluzând și taxa de livrare inițială, achitată pentru livrarea Produselor, dacă este cazul.

Piața 9 poate anula o comandă dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Restaurantului. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Piața 9 poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă  și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Piața 9, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;

Platforma poate fi utilizată, în vederea plasării de comenzi numai de Utilizatorii care îndeplinesc cumulativ următoarele cerințe:

● Completarea corectă a tuturor câmpurilor obligatorii ale formularului de înregistrare în care se solicită date cu caracter personal precum nume, prenume, numele de utilizator (la înregistrarea unui cont nou), adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon și numărul cardului de credit pentru efectuarea plății.

● Înregistrarea pe Platformă prin crearea unui cont de Utilizator și a unei parole de acces.
● Utilizăm Email-ul dvs. pentru promoții sau materiale promo.

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse condițiilor de utilizare descrise în prezentul document și legislației aplicabile. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile prezentate, întrucât accesând și utilizând Platforma, acceptați aceste condiții și luați cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Piața 9 sunt înlocuite prin prevederile Termenilor de utilizare și condițiilor contractuale.