Program:

Bakery: 10:00 - 21:00
Măcelărie: 10:00 - 21:00
Fără rezervări, politică de walk-in.
De luni până sâmbătă deschis.
Duminică închis.
Comandă acum! Livrăm la domiciliu între orele 11:00 - 20:30.

Noi, la Piața 9, suntem în căutarea celor care vor mai mult de la cariera lor, au o viziune pe termen lung și vor să devină talente recunoscute.

Vezi, mai jos, pozițiile vacante și aplică online sau contactează-ne pentru a stabili împreună un bun moment pentru a ne cunoaște. Trimite CV-ul tău pe adresa: [email protected].

Senior Chef

E timpul să fii recunoscut, e momentul tău! Cu noi poți să te autodepășești!

APLICĂ

Junior Cook

Talentul susținut prin muncă și implicare e ceea ce căutam noi!

APLICĂ

Staff/Crew

Vino cu energie și poftă de viață! Echipa și clienții vor rezona cu tine.

APLICĂ

Pastry Chef

Vino cu energie și poftă de viață! Echipa și clienții vor rezona cu tine.

APLICĂ

Cleaner/Operator curățenie

Vino cu energie și poftă de viață! Echipa și clienții vor rezona cu tine.

APLICĂ

IDEALURI

La Piața 9 noi căutăm permanent să ne autodepășim. Oferim și cerem respect și integritate. Garantăm suport pentru depășirea performanțelor iar efortul susținut este ceea ce ne definește. Construim, testăm, finisăm și livrăm produse incredibile ca gust și aspect!

Viața din spatele cortinei

Piața 9 este o platformă în care poți să descoperi ceva nou în fiecare zi, o platforma care oferă echipei un teren de joacă foarte atractiv și potrivit pentru cei care au talent și doresc să iși depășească limitele.

Richard - Grill Chef

”Inventez permanent retețe și dezvolt proiecte personale având întreaga susținere a echipei. Respectul pentru munca bine facută este unul dintre marile atuu-ri ale Piața 9. Creativitate, talent, tracțiune, și, nu în ultimul rând, o super voință pentru a reuși.”

Cristi - Operations Manager

”Facem eforturi mari alături de echipă pentru a găsi cele mai rapide metode de servire. Toți din echipă avem foarte clar în minte că un client mulțumit, încântat, surprins pozitiv – este o valoare inestimabilă pe termen lung.”

Călin - Operations Manager

”Este important să ai curaj și e important să crezi în tine. Nu contează în ce domeniu activezi, contează unde vrei să ajungi și ce te motiveaza să fii mai mult decât ești. Avem în noi tone de energie de care habar nu avem.”

Vio - Master Butcher

”Ne place ceea ce facem, e bucuria noastră să pregătim o bucată perfectă de steak, o pulpă, un piept sau o costiță. Știm că suntem pe o adevarată scenă și suntem priviți cu maxim interes și curiozitate de către clienții Piața 9.”

Anca - Product Developer & Cofounder

”Piata 9 este un imens loc de joacă pentru creativii gastronomiei. Doar așa vom evolua, doar așa vom rămâne actuali și interesanți pentru clienții noștri. Până acum am reușit și mă bucură foarte mult să știu că se poate și în România să reușești.”

Dani - CEO & Cofounder

”Avem o poveste de succes ca români plecați, care s-au întors să performeze acasă, care atrag alți români acasă oferindu-le condiții peste media din țară. Ne dorim motivații permanente pentru oamenii talentați.”

Mentalitatea din străinătate suprapusă pe atmosfera de acasă

Noi am învățat în UK managementul performanței. Este o școală incredibilă această piață dinamică, în care nu ai voie să greșești. Fiecare pas e atent studiat și calculat. Am aplicat toate strategiile de management în planurile pentru Piața 9 și funcționează cu succes.

Acest management al performanței garantează stabilitatea companiei, drumul spre succes, dar presupune eforturi supraomenști ținând cont că suntem într-o țară in care merge și așa. Nu e ușor să impui respectul față de reguli, respectul furnizorilor față de constanta calității, dar dacă reușești, reușești pe toate planurile.

Avem planuri frumoase la Piața 9 și ne bucurăm că atragem în continuare în echipă români plecați, români care azi primesc condiții similare cu cele avute afară, aici la Piața 9, în România.

Piața 9 e platformă - Discovery Inovation Food Land. Poziționarea noastră este unică. Piața 9 e locul unde este posibil să construiești minuni dacă ești pasionat, implicat, ai curaj, voință și o doză serioasă de încredere în visul tău.

Căutăm oameni ca noi, pentru a construi împreună lucruri care sa ne facă viața mai frumoasă. Nu putem, la nesfârșit, să venim la job dacă nu avem permanent o motivație care sa fie mult peste ceea ce se vede cu ochiul liber.

Respectăm talentul! Talentul susținut prin muncă și respect. Profesioniștii adevărați impun, cer și oferă respect. E adevarat, presiunea exista! Doar prin presiune la temperaturi inalte se formeaza diamante. Dacă nu poți să faci față la presiune, nu ai nicio șansă să ajungi un diamant în lumea gastronomiei.

Dar presiunea te face indestructibil, tăios și extrem de valoros, dorit de toți. Asta e bine să știe fiecare om care dorește să devină cunoscut în lumea gastronomiei – vei reuși dacă îți depășești limitele – în fiecare zi.

Piața 9 are o cultură bazată pe respect. Îmi respect oamenii și cer o cultură a respectului între membrii echipei. Fără respect nu vom putea să ne coalizăm într-o entitate cu forță și tracțiune. Avem lucruri mari de făcut împreună și doar bazându-ne pe respect și pe lucrul bine făcut vom reuși.

Cred că fiecare dintre noi și-a adus contribuția la reușita de azi. Mai departe avem un drum lung de făcut împreuna și respectul e un fir roșu de care trebuie să ne ținem.

Este un vibe în Piața 9 – un vibe care produce și activează oamenii talentați. Aceasta este energia echipei de la Piața 9.